Ingrédients pour :
4 portions
– 10 hauts de cuisses de poulet désossés et dégraissés, coupés en 2 parties
– Marinade :
— 350 ml de lait de beurre
— 5 ml de sel
— 5 ml de poudre d’oignon
— 5 ml de poudre d’ail
— 2 ml de paprika fort ou de Cayenne
— 1 ml de clous de girofle moulus
— 2.5 ml de cannelle
– Panure :
— 375 ml de farine tout usage
— 5 ml de paprika fumé
— 5 ml de paprika fort ou de Cayenne
— 5 ml de poudre d’ail
— 5 ml de poudre d’oignon
— 5 ml de moutarde sèche
— 5 ml de sel
– Huile à friture
– 1 grosse laitue romaine
– 1 pomme de grenade
– Vinaigrette :
— 2.5 ml de sel
— 1 ml de poivre
— 5 ml de sucre
— 15 ml de jus de citron
— 15 ml de Surette (sirop concentré de pommes)
— 45 ml d’huile d’olive vierge
Opérations :
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